Welkom bij Blog2Blog.nl

Blog2blog.nl is een nieuw fenomeen op internet. Bij Blog2Blog kan je je eigen weblog c.q. Blog maken op het internet. Hiermee kan je al je familie, vrienden, bekenden en onbekenden deel uit laten maken van jouw interesses.

Je kan het zo gek niet bedenken waar je een blog2blog over kan schrijven. Probeer het zelf, klik hierboven op de button Registeren en begin je eigen avontuur meteen!

een weblog in 3 simpele stappen:

  • 1Aanmelding
  • 2Creëer Profiel
  • 3Kies Template
 

laatse 5 berichten

Trainingen
door MFHoreca

In onze eigen MF Horeca academy in Groningen leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden med... (meer)

Werknemers
door MFHoreca

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, pa... (meer)

Tepels weer gestretched (nu 3.0mm)
door dio57

Hehe, het is alweer een poosje geleden, maar het gaat zó goed met tepelpiercings dat het alweer even kriebelt om ... (meer)

British Gemona, Belgium en Altes Lager
door sdel

Deze comps zitten er inmiddels op of heb ik niet mee gedaan.De British in Gemona was super, leuke taken en mooie a... (meer)

British Open - Ager
door sdel

Plannen Op de 23e vliegen we (Jeroen, Hugo en ik) heen en op de 31e weer terug. We verblijven op de campin... (meer)

Thailand 2014
door sandersylvia

augustus Gaat het er echt van komen? JA DUS!!! www.333travel.nl heeft een mooi reisschema vastgesteld waarbij de prijs/... (meer)

Goudprijs: Belangrijke horde heroverd - de volgende merken
door bib10

Na de sterke stijging sinds het begin van juni Gold een adempauze heeft ingediend. Als onderdeel van de cursus werd glee... (meer)

Bakkers payroll
door MFHoreca

Bij bakkerspayroll verzorgen wij de verloning van het personeel en nemen het juridisch werkgeverschap op ons. Wij bemoei... (meer)

Rondje stad met de Vierdaagsefeesten
door maureenbol

Traditiegetrouw beginnen mijn Vierdaagsefeesten met een rondje stad. Op zondag, want zaterdag waren er andere za... (meer)

Echte NL/BE Live kanjers
door smsdating

Gratis online dating sites geven direct toegang tot chatrooms en discussiegroepen zonder kosten. Veel mensen en tal van ... (meer)

random blog