Welkom bij Blog2Blog.nl

Blog2blog.nl is een nieuw fenomeen op internet. Bij Blog2Blog kan je je eigen weblog c.q. Blog maken op het internet. Hiermee kan je al je familie, vrienden, bekenden en onbekenden deel uit laten maken van jouw interesses.

Je kan het zo gek niet bedenken waar je een blog2blog over kan schrijven. Probeer het zelf, klik hierboven op de button Registeren en begin je eigen avontuur meteen!

een weblog in 3 simpele stappen:

  • 1Aanmelding
  • 2Creëer Profiel
  • 3Kies Template
 

laatse 5 berichten

British Open - Ager
door sdel

Op de 23e vliegen we (Jeroen, Hugo en ik) heen en op de 31e weer terug. We verblijven op de camping bij het HQ htt... (meer)

Thailand 2014
door sandersylvia

Gaat het er echt van komen?

Goudprijs: Belangrijke horde heroverd - de volgende merken
door bib10

Na de sterke stijging sinds het begin van juni Gold een adempauze heeft ingediend. Als onderdeel van de cursus werd glee... (meer)

Bakkers payroll
door MFHoreca

Bij bakkerspayroll verzorgen wij de verloning van het personeel en nemen het juridisch werkgeverschap op ons. Wij bemoei... (meer)

Rondje stad met de Vierdaagsefeesten
door maureenbol

Traditiegetrouw beginnen mijn Vierdaagsefeesten met een rondje stad. Op zondag, want zaterdag waren er andere za... (meer)

Echte NL/BE Live kanjers
door smsdating

Gratis online dating sites geven direct toegang tot chatrooms en discussiegroepen zonder kosten. Veel mensen en tal van ... (meer)

Goudprijs rally: Tussen euforie en pessimisme gedwongen
door bib10

De recente goudprijs stijging wordt becommentarieerd door analisten zoals gewoonlijk heel anders. De meningen over het v... (meer)

Payrolling
door MFHoreca

Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen  Op eigenkracht de werkn... (meer)

Goudvoorraad blijven verwaarloosd
door bib10

De goudprijs verbetert vrijdag in New York de handel vanaf 1291 tot 1293 $ / oz . Vanmorgen , toont de goudprijs in de h... (meer)

random blog