Welkom bij Blog2Blog.nl

Blog2blog.nl is een nieuw fenomeen op internet. Bij Blog2Blog kan je je eigen weblog c.q. Blog maken op het internet. Hiermee kan je al je familie, vrienden, bekenden en onbekenden deel uit laten maken van jouw interesses.

Je kan het zo gek niet bedenken waar je een blog2blog over kan schrijven. Probeer het zelf, klik hierboven op de button Registeren en begin je eigen avontuur meteen!

een weblog in 3 simpele stappen:

  • 1Aanmelding
  • 2Creëer Profiel
  • 3Kies Template
 

laatse 5 berichten

Gastvrijheid
door MFHoreca

Maak werk van gastvrijheidEigenkracht / PayrollVrijheid om de verwachting van uw horeca gasten te overtreffen. Hoeveel e... (meer)

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
door Manuel

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek is een interreligieus netwerk voor religieuze, spiri... (meer)

Goed nieuws voor ondernemers op het platteland
door maureenbol

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) stuurde een opmerkelijk persbericht uit met de titel "Startende ondernemers lat... (meer)

badkamermeubel op maat
door diekast

www.dievorm.nl

Piercings nu in tepelhof... 20-03-2015
door dio57

Afgelopen vrijdag tepels weer laten piercen. Het werd hoog tijd! In overleg met Martine en George van Piercing4U i... (meer)

Trainingen
door MFHoreca

In onze eigen MF Horeca academy in Groningen leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden med... (meer)

Relatiegeschenken voor Koningsdag
door Jeroenkat

Over ongeveer anderhalve week is het weer zover.. De tweede editie van Koningsdag. Deze dag is natuurlijk één groot f... (meer)

Relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar of niet?
door Jeroenkat

Voor veel bedrijven in Nederland is het niet helemaal duidelijk of relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn of nie... (meer)

Eerste deelwinkel geopend
door maureenbol

Een deelwinkel? Wat is dat? Dat is een plek, waar je informatie kunt krijgen over hoe je het gemakkelijkste kunt dele... (meer)

Goudprijs tops $ 1,300 vooruit ECB-vergadering
door bib10

Zijn de inflationistas terug? Nauwelijks. Toch goud stegen de prijzen net boven $ 1300 per ounce - een piek voor het laa... (meer)

random blog