Welkom bij Blog2Blog.nl

Blog2blog.nl is een nieuw fenomeen op internet. Bij Blog2Blog kan je je eigen weblog c.q. Blog maken op het internet. Hiermee kan je al je familie, vrienden, bekenden en onbekenden deel uit laten maken van jouw interesses.

Je kan het zo gek niet bedenken waar je een blog2blog over kan schrijven. Probeer het zelf, klik hierboven op de button Registeren en begin je eigen avontuur meteen!

een weblog in 3 simpele stappen:

  • 1Aanmelding
  • 2Creëer Profiel
  • 3Kies Template
 

laatse 5 berichten

Rondje stad met de Vierdaagsefeesten
door maureenbol

Traditiegetrouw beginnen mijn Vierdaagsefeesten met een rondje stad. Op zondag, want zaterdag waren er andere za... (meer)

Echte NL/BE Live kanjers
door smsdating

Gratis online dating sites geven direct toegang tot chatrooms en discussiegroepen zonder kosten. Veel mensen en tal van ... (meer)

Goudprijs rally: Tussen euforie en pessimisme gedwongen
door bib10

De recente goudprijs stijging wordt becommentarieerd door analisten zoals gewoonlijk heel anders. De meningen over het v... (meer)

Payrolling
door MFHoreca

Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen  Op eigenkracht de werkn... (meer)

Goudvoorraad blijven verwaarloosd
door bib10

De goudprijs verbetert vrijdag in New York de handel vanaf 1291 tot 1293 $ / oz . Vanmorgen , toont de goudprijs in de h... (meer)

Tepels gestretched naar 2.4
door dio57

Zo, het was weer tijd.... Even gebeld naar Piercing4U to hoe laat ik terecht kon, maar dat haalde ik makkelijk.... Dez... (meer)

Goudprijs op een draad
door bib10

De prijs van goud stort na meldingen van een dalende vraag van de Chinese voor goud. De prijs van goud sappige -1.89% ... (meer)

Eerste zomervakantie 2014
door sandersylvia

Het is bijna zo ver. Het vertrek staat gepland op de woensdagmiddag. Eerst op zoek naar mooi weer dus het internet maar... (meer)

2014年の安田記念の競馬予想を当たる為に手に入れるべき情報とは
door yasudasan

高い的中率と回収率をキープしたい競馬ギャンブラーへオススメです!無駄な競馬予想で... (meer)

ART/CRIME
door comicwinkel

Een unieke documentaire over geweld, horror, censuur en wetgeving op het Web. Rémy Couture, een grimeur uit Quebec, ... (meer)

random blog